Bio Health Water

Colloïdaal zilverwater

16,00 – € 55,00

Zilverwater is een colloïdale oplossing van zilver in water, het wordt tegenwoordig ook wel nanozilver genoemd. Bij een juiste productie krijgt men submicroscopische zilverdeeltjes die in het water blijven zweven doordat er een kleine elektrische lading op elk zilverdeeltje geplaatst wordt.

Colloïdaal zilver, blijkt een krachtig, natuurlijk antibioticum te zijn. Werkend als een katalysator verstoort het een enzym dat eencellige bacteriën, en rottingsbacteriën nodig hebben voor hun  zuurstofstofwisseling. Het resultaat is destructie  van de ziekte veroorzakende organismes in lichaam en voedsel. De dodende werking op ziekmakende organismes begint al bij een concentratie van 1 deel zilver op 1 miljoen delen water. Een verdunning  van 6 delen zilver op 1 miljoen delen water is voldoende om heel veel soorten ziekmakende bacteriën te doden.  PPM betekent  parts per million = het aantal delen zilver per miljoen delen water.

Beschrijving

Colloïdaal zilverwater is een natuurlijk antibioticum dat al eeuwenlang over de hele wereld wordt gebruikt als een middel om allerlei soorten microben te vernietigen en veel gezondheidsproblemen te corrigeren. Zilver werkt zonder kwaad te doen aan dierlijke enzymen of onderdelen van de dierlijke chemie. Colloïdaal zilver blijkt daarnaast ook nog een stimulans te zijn voor het afweersysteem om de ziektekiemen te vernietigen.

Zilver was al minstens 1200 jaar bekend als een bacteriebestrijder. Onze grootouders in verschillende werelddelen maakten van de zuiverende werking van zilver gebruik. Bij de vroegere adel en koningshuizen werden zilveren bekers en schalen gebruikt omdat dat beter voor de gezondheid bleek. Voedingsmiddelen die in zilveren bussen werden bewaard bleven langer goed. Zilveren munten werden in de melk gestopt om deze bij kamertemperatuur langer vers te kunnen houden. Wist je dat vroeger in veel laboratoria ( tot ca. 1970) glazen kweekschalen voor bacteriën werden gesteriliseerd door er een zilveren plaat in te leggen?

Artsen hebben nooit de verdiensten van zilver in de vorm van zilvernitraat als bactericide ontkend. Zilvernitraat wordt routinematig gebruikt in druppels die bij de geboorte in de ogen van een baby worden gedaan om blindheid door geslachtsziekten te voorkomen.

Zilver fungeert als een tweede immuunsysteem voor de mens door allerlei soorten bacteriën en virussen te vernietigen. Het is giftig voor bacteriën, virussen, gisten, schimmels (schimmels), protozoa en parasieten in het eistadium. Daarom zal CS stafylokokken- en streptokokkenbacteriën vernietigen die zo vaak voorkomen bij de huidige gezondheidsproblemen. In de zilverliteratuur zijn er lijsten van meer dan 650 ziekten en gezondheidsproblemen die zilver in colloïdale vorm op zeer positieve manieren zal beïnvloeden.

Colloïdaal zilverwater van Bio Health Water is van hoge kwaliteit en wordt op bestelling gemaakt met gedemineraliseerd water en 99,99% zuiver zilver.

De standaard sterkte is 20 ppm. Colloïdaal zilverwater van BHW is gebotteld in amberkleurig glas en dient bewaard te worden op een lichtarme plek bij kamertemperatuur.

Er kan gekozen worden uit een glazen flesje van 100 ml met vernevelaar, of een glazen flesje van 250 ml.

Tenslotte is er de voordeelverpakking van 1000 ml. in een glazen fles. Met bestelling van de 1000 ml, ontvang je gratis een zelf te vullen flesje van 100 ml, een druppelaar en een vernevelaar.

Bio Health Water

Hoeker 48
1625 CC  Hoorn

T. 06 43748044
E: office@biohealthwater.nl
W: www.biohealthwater.nl

Bio Healt Water is onderdeel van Jafebi International