Bio Health Water

Curcumine neusspray

€9,75

De heilzame kracht van speciaal, voor het lichaam waterbeschikbaar gemaakte Curcumine is nu ook beschikbaar gemaakt in de vorm van een neusspray, zodat deze direct toegankelijk is voor gebruik op de slijmvliezen. Niet alleen bij problemen op het gebied van de neus en bijholten, ook kan de spray gebruikt worden om Curcumine op eenvoudige wijze gedurende de dag en onderweg in het fysieke systeem te laten circuleren. Via de slijmvliezen kan de Curcumine namelijk uitstekend worden opgenomen in de bloedbaan.

Geheel natuurlijk, zonder chemische toevoegingen.

Beschrijving

Kurkuma is de pure stof van de wortels van de geelwortel plant (Curcuma longa), het wordt ook wel turmeric of koenjit genoemd. Curcumine is de belangrijkste bio-actieve stof in kurkuma. Curcumine kan kanker in de eerste fases doen afremmen en is ook een actieve ijzer chelator, waardoor minder ijzer in het lichaam opgenomen wordt.

De bio-active stof curcumine in kurkuma zorgt voor een sterker aangeboren immuunsysteem doordat curcumine de productie van het antimicrobieel peptide, cathelicidine doet verdrievoudigen. Hierdoor kan het immuunsysteem veel beter allerlei bacteriën, virussen en schimmels bestrijden. Mensen die blootgesteld zijn aan sigarettenrook zouden voeding met kurkuma moeten nemen. Nicotine activeert een proces waardoor normale cellen overgaan in kankercellen. Kurkuma kan die overgang blokkeren.

Bio Health Water

Hoeker 48
1625 CC  Hoorn

T. 06 43748044
E: office@biohealthwater.nl
W: www.biohealthwater.nl

Bio Healt Water is onderdeel van Jafebi International