Bio Health Water

Blue Earth Energy Egg

€25,00 – €555,00

Het ei heeft een Boviswaarde (levensenergie) van rond de 390.000 Bovis en werkt in een straal van 20 meter (klein ei) of 38 meter (groot ei). Dat is een bijzonder hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen.

Boviswaarde is eigenlijk waar alles om draait. Deze schaal is ontwikkeld door twee Franse wetenschappers, Bovis en Simoneton. Boviswaarden kunnen worden gemeten met een pendel of Biotensor.

De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Zo heeft elk product of voorwerp en ook alles wat leeft een trillingsgetal, die is uitgedrukt in aantal Bovis. Wanneer de trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en zal ons versterken een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en zal ons verzwakken.

Het  ei wordt gemaakt in een grote en kleine variant. Het struisvogelei vormt de basis van het grote ei en het eendenei vormt de basis van het kleine ei.
Het ei is gevuld met ‘Blue Earth Elixer’ en omgeven met een dikke laag klei. Het Elixer heeft meervoudige behandelingen ondergaan om tot de bijzonder
hoge Boviswaarde te komen.

Zowel het grote als kleine ei worden geleverd met een houten zitstandaard.

Beschrijving

Voor in de huiskamer of werkkamer is er een kleine en grote variant voorhanden.
Het kleine ei is geschikt om de energie in één ruimte te zuiveren, te verhogen en om deze stralingsvrij te maken.

Het grote ei is geschikt voor een geheel huis!

Het torteleitje kan op het lichaam gedragen worden.

Voor het energetische effect van het energie ei op land en tuinbouw grond, is er de Vita Earth, die geschikt is voor aarde en water. Deze is kan tevens gebruikt worden in de koelkast en om water mee te vitaliseren.

Let op: kleuren kunnen afwijken doordat ieder ei met de hand gemaakt wordt van natuurlijke materialen.

Torteleitje

Het Blue Earth Torteleitje is bedoeld voor jou als persoonlijke bescherming en als bekrachtiging van jouw energie.
Het eitje werkt in een omtrek van 2 meter en heeft een Boviswaarde (levensenergie) van rond de 384.000 Bovis. Dat is een zeer hoge waarde en deze is voelbaar voor veel mensen.

Het Torteleitje is gemaakt van een kwarteleitje dat gevuld is met ‘Blue Earth Elixer’.
Het heeft naar keuze een koperen oogje of geen hangertje waarmee je hem bijvoorbeeld kan bevestigen aan een kettinkje of sleutelhanger. Hierdoor kun je hem makkelijk bij je dragen. Ook is het fijn deze te gebruiken voor in je broekzak of jaszak, voor naast je pc, voor onder je hoofdkussen, voor aan de spiegel van je auto, voor plekken waar je veel zit, enz.
Het Torteleitje is omhuld door een harslaag waardoor deze stootvast is.  Maten zijn 3 (b) x 4 (h) cm ,  gewicht is 37 gram.

Bio Health Water

Hoeker 48
1625 CC  Hoorn

T. 06 43748044
E: office@biohealthwater.nl
W: www.biohealthwater.nl

Bio Healt Water is onderdeel van Jafebi International