Bio Health Water

Vita Blue 32

2.783,00

Gezond en vitaal water is heel belangrijk voor je gezondheid.
Door gebruik te maken van een “Vita Blue 32” kun je zelf de kwaliteit van al je kraanwater in huis enorm verbeteren.
Deze watervitaliser is ontwikkeld door de beste wetenschappers op watergebied en
werkt middels technieken uit de kwantum fysica.

De “Vita Blue 32” stijgt dan ook ver uit boven de gangbare vitalisers, bereikt energiewaardes die nooit eerder vertoond zijn en is in staat je water geheel te zuiveren van oude belastende energie.

Montage voorbeelden:

De Vita Blue 32:

 • Geeft het water een fijne en zachte smaak.
 • Optimaliseert pH waarde: 7 – 7,5
 • Verhoogt Boviswaarde ter aanduiding van de levenskracht in het water
 • Is gezond en voedend voor lichaam en geest
 • Blijft door verzegeling van de informatie jarenlang zijn werk doen.
 • Heeft een zeer lange levensduur door het intelligente ontwerp en  gebruik van hoogwaardig RVS.
 • Heeft géén vervanging van filters nodig.
 • Behandeld water aan het begin van de waterleiding en zuivert water in het hele huis.
 • Heeft een 5 jaar lange garantie.

Wat verandert er aan het water?

Het water gaat gedurende ongeveer 20 seconden door de “Vita Blue 32” heen. Binnen deze tijd  gaat de oude belastende informatie uit het water en wordt het water op ontspannen wijze vervuld van hoogvitale levensenergie en frisse, nieuwe informatie.

Waaraan herken je de verandering?

 • Het water begeeft zich naar de ideale ph waarde. (tussen 7 en 7,5)
 • Het water krijgt een zachte natuurlijke smaak, het is een totaal nieuwe herbeleving om het te proeven.
 • Het geeft je zin om water te drinken, het wordt gelijk opgenomen door het lichaam, dit bemerk je al in de mond. Dit ervaar je doordat de stoffen in het water in balans zijn met elkaar.
 • Er zet zich minder tot geen kalk vast aan bv. waterkokers en in de leidingen. Dit gebeurt doordat de toestand van het water verandert. Kalk (calcium)  behoort thuis in het water. Als het water in balans is, zal de kalk zich niet meer  afscheiden en afzetten, maar in verbinding blijven met het water als geheel.
 • De smaak van het water in het algemeen verbetert, het heeft minder tot geen chemische bijsmaak van bv. Chloor, enz.


Hoe vind het vitaliseren plaats ?

Water stelt zich dienstbaar op en beweegt zich graag terug naar zijn oorsprong.

Terug naar de oerkracht

Water heeft een lange weg afgelegd voor het bij jou belandt en je het kunt tappen uit je kraan of je een heerlijke douche kunt nemen.
Het is al eeuwen oud en heeft in oorsprong een zuivere levensvolle kracht.  Het is op vele plaatsen geweest en heeft gestroomd en gekabbeld  door natuurlijke gesteentes, aarde en planten.  Helaas is het door ons moderne leven overspoeld geraakt door veel overbodige en ongezonde informatie in de vorm van o.a.  chemicaliën, medicijnresten, resten van pesticiden, enz.  Het wordt daardoor steeds moeilijker om het water te zuiveren van deze informatie.
Water is als een bandrecorder die informatie opneemt van alles waarmee het in aanraking is gekomen. Deze belastende informatie wordt verwijderd in de “Vita Blue 32” en wordt tegelijkertijd weer gevuld met oorspronkelijke levensenergie.

Dit proces vind plaats op de volgende wijze:

1. Harmonisch wervelen
Het water wordt gewerveld op harmonische wijze. Dit betekent dat er geen druk wordt uitgeoefend op het water maar dat het middels ronde bewegingen en zachte stroming kan wervelen waardoor de aanwezige zuurstof in het water weer vrij kan komen. Het water kan zich ontspannen en zo tot een eigen balans komen. De “Vita Blue” schept de voorwaarden waardoor het water zich kan bewegen zoals zijn oorsprong.

2. De-informeren en informeren.
Informatie die in water aanwezig is bevind zich in 2 lagen, op energetisch gebied en op fysiek gebied.
Energetische informatie in water omvat 99,99 % en fysieke informatie 0,01 %. Dit terwijl wij de fysieke informatie direct waarnemen en er meestal vanuit gaan dat deze het belangrijkste is. Toch is dit anders, de energetische informatie heeft zeer veel invloed op ons.
De “Vita Blue 32”  is in staat om de belastende energetische informatie volledig te verwijderen en het water opnieuw te informeren met levensenergie. Het grote verschil proef en voel je direct.

In de “Vita Blue 32” stroomt het water eerst linksom , maakt dan een lemniscaat en stroomt vervolgens rechtsom. De linksom draaiende beweging haalt de oude informatie uit het water, de rechtsom draaiende beweging brengt de oorspronkelijke levensenergie terug in het water. In combinatie met de Blue Earth energie eieren en Blue Earth Elixer die in het systeem aanwezig zijn, geeft dit een bijzonder resultaat.

3. De Energy Egg met Blue Earth Elixer
Het water dat door de “Vita Blue 32” stroomt, stroomt langs meerdere energie eieren. De Energy Egg, gevuld met Blue Earth Elixe,r heeft een zeer hoge Boviswaarde/ levensenergie vervuld van een positieve liefdevolle informatie. Het Blue Earth Elixer heeft een bijzondere meervoudige behandeling ondergaan om tot deze hoge waarde te komen. Tijdens deze natuurlijke behandeling op quantumfysisch niveau, wordt de hogere energiewaarde  in het water verzegeld. Dit betekent dat de eieren hun hoge levensenergie constant blijven uitzenden en dat deze door het water direct opgenomen wordt. Elk water dat vlakbij is of langstroomt zoals in de “Vita Blue 32”, zal de hogere levensenergie gaan overnemen, water is daar zeer ontvankelijk voor en keert graag terug naar zijn oorspronkelijke staat.

Boviswaarde is eigenlijk waar alles om draait. Deze schaal is ontwikkeld door twee Franse wetenschappers, Bovis en Simoneton. Boviswaarden kunnen worden gemeten met een pendel of Biotensor.

De Boviswaarde is het trillingsgetal van materie. Zo heeft elk product of voorwerp en ook alles wat leeft een trillingsgetal, die is uitgedrukt in aantal Bovis. Wanneer de trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en zal ons versterken een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en zal ons verzwakken.

4. Verzegeling
Door het speciale procedé is de informatie in de “Vita Blue 32” permanent aan het water verbonden en verliest zijn levenskracht niet. Precies dat maakt de “Vita Blue 32” zo bijzonder en uniek in de markt. Ook is het  de oplossing  van een groot probleem bij vitalisatie.

Vitalisators zijn reeds lang verkrijgbaar in de markt. Het is echter bekend dat water zeer beïnvloedbaar is en ook snel zijn positieve lading weer kan verliezen als het in aanraking komt met stoffen om haar heen. Op deze wijze kan een  positieve informatie in een vitalisator omlaag gaan in zijn waarde of telkens gezuiverd moeten worden. Hierdoor zijn veel vitalisators maar een beperkte tijd bruikbaar, omdat  ze snel omlaag gaan met hun resultaten.
Door de verzegeling van de energie in het water bij de “Vita Blue 32” is dit echter niet nodig. Dit maakt dat de “Vita Blue 32” verder gaat dan elk ander vitalisatiesysteem.

Het woord vitalisatie voldoet dan ook niet meer.  Het gaat om het diepgaand zuiveren van de energie, waarna het water weer ruimte heeft zich te vervullen met frisse nieuwe levensenergie. Dit maakt dat het water weer kan doen waar het oorspronkelijk voor bedoeld is: je lichaam zuiveren en je voeden met levensenergie.

Verder zorgt de verzegeling ervoor dat de ‘Vita Blue 32’  eenvoudig in gebruik is, want er is geen onderhoud nodig, ook hoeven er geen dure filters vervangen te worden.  Het systeem kan jaren mee gaan, het zal nog steeds blijven werken. Daarnaast zijn de energie eieren goed beschermd waardoor zij niet kunnen beschadigen en hun werk dus onophoudend kunnen voltooien.

5. De vorm van het ei
De ei-vorm komt men in de natuur niet per toeval tegen. Niets gebeurd in de natuur per toeval. In het ei wordt het nieuwe leven geboren. De vorm van het ei blijkt een van de meest krachtige vormen te zijn die in de natuur voorkomt. Met metingen is duidelijk aangetoond dat alles wat in het ei aanwezig is met een bepaalde Boviswaarde en positieve informatie, in zijn waarde wordt vermenigvuldigd. Onze speciale Blue Earth Elixer heeft een zeer hoge Boviswaarde.  Deze wordt in het ei vermenigvuldigd naar een waarde van 390.000.

Voordelen bij gebruik van “Vita Blue 32”:

 • Hele fijne zachte smaak van het water.
 • Het water heeft een ideale PH waarde van 7 – 7,5
 • Het water heeft een hoge Boviswaarde  ter aanduiding van de levenskracht in het water.
 • Gezond en voedend voor lichaam.
 • Zuiver, schoon water.
 • Belastende energetische informatie is volledig weg genomen.
 • Door verzegeling van de informatie blijft de “Vita Blue 32” jarenlang  zijn werk doen.
 • De levensduur is zeer lang door het intelligente ontwerp en 100 % gebruik van hoogwaardig RVS.
 • Geen vervanging van filters benodigd
 • Waterbehandeling aan het begin van de waterleiding, zuiver water in het hele huis.
 • Wij geven maar liefst  5 jaar garantie.


Installatie
Installatie van de “Vita  Blue 32” kan door elke loodgieter gedaan worden of door een medewerker van ons. Je ontvangt een uitgebreide installatiehandleiding bij de “Vita Blue 32”. Ook worden er 2 speciale beugels meegeleverd waarmee de “Vita Blue 32” aan de wand bevestigd kan worden. Wat je verder nodig hebt aan leidingen en kranen,  is afhankelijk van jouw situatie. Een loodgieter of onze medewerker kan je hier verder over informeren.

Technische gegevens:

 • Materiaal: hoogwaardig RVS
 • Gewicht: 8,3 Kg
 • Grootte: 47 cm (h) x 13 cm (b) met een uitstulping van 32 cm breed
 • Maat leiding: 1 duims (32 mm).
 • Bedrijfstemperatuurbereik: 60 graden
 • Welk water mag er door heen gaan: kraanwater, water met bestanddelen die kleiner zijn dan 5 micron.
 • Stroomsnelheid : 700 liter per uur
 • Max. Bedrijfsdruk: 8 Bar
 • Mate van isolatie: RC waarde: 1,5
 • Periode van werking : constant
 • Onderhoudsvereisten : bij normaal kraanwater geen onderhoud nodig.

Bio Health Water

Hoeker 48
1625 CC  Hoorn

T. 06 43748044
E: office@biohealthwater.nl
W: www.biohealthwater.nl

Bio Healt Water is onderdeel van Jafebi International